Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: ما در رده بندی های وزارت بهداشت جزء دانشگاه علوم پزشکی برتر کشور هستیم امّا در برخی زمینه ها مانند داروسازی رتبه اول را کسب کردیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازصاحب نیوز؛طاهره چنگیز امروز در نخستین نشست خبری خود با خبرنگاران گفت: طبق آخرین تغییرات ساختاری، دانشگاه های علوم پزشکی نماینده تام الأختیار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هستند که از همین رو برنامه های سطح بالا و ملّی اجرا می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان اصفهان ادامه داد: طرح تحوّل نظام سلامت یکی از این برنامه هاست که ما در استان اصفهان تمام تلاش خود را می کنیم تا هیچ خللی در کار پیش نیاید و کار را به بهترین نحو ممکن انجام دهیم.

وی افزود: ما تلاش خود را به محقق شدن سند 1404 معطوف می کنیم و باید اعلام کنیم که در چهار سال گذشته به اندازه تمامی دوره های گذشته برای مناطق محروم کار انجام و به آن ها خدمت رسانی شد.

چنگیز در ادامه خاطر نشان کرد: اگر به سرانه پژوهشگران و تعداد اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نگاهی بیندازیم می بینیم که برونداد عملی این دانشگاه از تهران هم بیشتر است که این تلاش بالای کادر علمی را نشان می دهد.

این مسئول با اشاره به مقوله گردشگری سلامت تصریح کرد: عراقی ها علاقه زیادی دارند که خدمات درمانی خود را از ایران دریافت کنند و اصفهان هم یکی از مقصدهای مهم آن هاست که می توانیم در این راه گام های مؤثرتری برای جذب بیشتر این گردشگران انجام دهیم.

* تطابق علوم پزشکی اصفهان با ژاپن، کره و آلمان

این مسئول همچینن گفت: ما یکی از 7 دانشگاه علوم پزشکی در کشور هستیم که اعتبارات خود در زمینه های آموزشی را کامل دریافت کردیم و برای ارتقای خود در حال تطابق با دانشگاه های ژاپن، کره جنوبی و آلمان هستیم که گام های خوبی در این زمینه از سوی وزارت بهداشت برداشته شد.

چنگیز در همین رابطه ادامه داد: ما در رده بندی های وزارت بهداشت جزء دانشگاه علوم پزشکی برتر کشور هستیم امّا در برخی زمینه ها مانند داروسازی رتبه اول را کسب کردیم که اگر می خواهیم ارتقاء پیدا کنیم باید نگاه بین المللی داشته باشیم.

سرپرست جدید این دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود در بین خبرنگاران صحبتی هم از دیرکرد پرداختی ها به پرسنل علوم پزشکی به میان آورد و معتقد بود: برای کاهش نارضایتی ها در بدنه سیستم علوم پزشکی باید پرداختی ها به موقع باشد چرا که این بر سختی ارتباط گیری و درمان بیمار آن هم برای افرادی مانند پرسنل اورژانس می افزاید.

وی افزود: این یک مشکل کشوری است و فقط مربوط به استان اصفهان نیست و یکی از برنامه های طرح تحول سلامت جلوگیری از هزینه های اضافه در حوزه بهداشت و درمان است که می تواند کمک بسیار بالایی به سیستم مالی وزارت خانه کند.

* توسعه بیمارستان امین، کمکی بزرگ به بیمارستان الزاهراء

نخستین بانوی مدیر ارشد وزارت بهداشت در دولت دوازدهم در توضیح وضعیت خدمت رسانی در بیمارستان الزاهراء اصفهان هم گفت: این بیمارستان هر روزه پذیرای تعداد زیادی از بیماران است و حجم تردد بالایی را تجربه می کند که با تقویت، تجهیز و توسعه کامل بیمارستان امین اصفهان می توان مشکلات حال حاضر و پیش روی بیمارستان الزهراء را برطرف کنیم.

چنگیز در پایان در رابطه با عملکرد دانشگاه علوم پزشکی در دوره جدید در رابطه با طب سنّتی پاسخ داد: برای کار در حوزه طب سنّتی نیازمند اجرای دقیق تر برنامه ها و برنامه ریزی منسجم تر و هماهنگ تر هستیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی هم سخنران بعدی این نشست بود و در جمع اصحاب رسانه گفت: تلاش جدی ای برای برخورداری مردم مناطق محروم از خدمات سلامت داشتیم که در این راه گام های بزرگی هم برداشته شد.

علیرضا یوسفی ادامه داد: در همین رابطه خانه بهداشت زیادی احداث و بهسازی شد که بر کیفیت و کمیت خدمات پزشکی و پیراپزشکی افزوده شد.

* واردات 200 میلیارد تومان تجهیزات پزشکی به استان

وی با اشاره به طرح های انجام شده در جندق به عنوان یکی از نمونه های خدمت رسانی در مناطق کمتر برخوردار افزود: ما در جندق بیمارستان خوبی را داریم که مردم آن منطق می توانند به راحتی از خدمات آن بیمارستان استفاده کنند و همچنین رادیولوژی دیجیتال هم فعال کردیم که این امکان در حال حاضر در بیمارستان کاشانی اصفهان وجود ندارد.

یوسفی در تشریح ادامه خدمات ارائه شده توسط این معاونت گفت: در حدود 4 سال گذشته 200 میلیارد تومان تجهیزات پزشکی وارد استان اصفهان شد که بر اساس نیازسنجی در سطح استان، بیش از 65 درصد آن به شهرستان ها اختصاص پیدا کرد.

معاون دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در بخش دیگری از سخنان خود در حوزه عمرانی خاطرنشان کرد: بیش از 400 هزار متر مربع از زیر ساخت های عمرانی را بازسازی و بهسازی کردیم و این اقدامات در شهرستانی مانند گلپایگان به وضوح قابل مشاهده است.

* اورژانس لنجان، واحد نمونه کشوری

وی ادامه داد: مفتخریم که واحد کلینیک و اورژانس شهرستان لنجان به عنوان واحد نمونه کشوری معرفی شد و بر سایر افتخارات بهداشتی و درمانی این استان پهناور اضافه کرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۳۸۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت: با هدف گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین الملل در سال جدید، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی شامل ۴ بیمارستان و ۶ درمانگاه تخصصی صادر شده است تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند.

دکتر داوود خوش شکن افزود: از ۴ بیمارستان، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند.

وی افزود: ۴۰ بیمارستان و مرکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  امکان ارائه خدمات به گردشگران سلامت را دارا است.

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در فروردین امسال جدید ۲ هزار و ۵۸۷ گردشگر سلامت از خدمات مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع ۴۶ مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد ۱۹ بیمارستان خصوصی و ۳ مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه‌های تخصصی هستند.


دکتر خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات امسال است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می‌تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه‌های درمانی را بپردازند.

وی  با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می‌توان یکی از مهمترین اقدامات امسال دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می‌شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی ۲۰ ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند.

 مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سامانه جامع گردشگری سلامت برای دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای نخستین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود

دکتر خوش شکن افزود: این سامانه ابتدا در یک نوبت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سوالات خود را دریافت کنند.

وی گفت: پارسال بیش از  ۸۰ هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

دیگر خبرها

  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • ۲ فوتی و ۴ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در کمربندی ماکو -بازرگان
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد