Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بیمارستان امین اصفهان، گفت: از هفته‌های ‌گذشته برای بیماران کرونایی ‌و غیرکرونایی ‌که نیاز به خدمات اورژانس داشتند هیچ تخت خالی وجود ندارد و بستری کردن بیماران در بیمارستان‌ها بسیار سخت شده است.

حمید مللی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خصوص آمار مبتلایان به کرونا دلتا و نبود تخت خالی در بیمارستان امین اصفهان، اظهار کرد: قریب دو و نیم ماه است که درگیر این پیک از کرونا هستیم و از هفته‌های گذشته تقریباً در استان برای بیماران کرونایی و غیرکرونایی که نیاز به خدمات اورژانس دارند هیچ تخت خالی وجود ندارد و بستری کردن بیماران در بیمارستان بسیار سخت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بحران روحی و خستگی کاری کادر درمان

وی گفت: با توجه به اینکه حدود ۱۸ ماه است که کادر درمان درگیر ویروس کرونا هستند و از هیچ مرخصی نتوانستند استفاده کنند و شبانه‌روز خود را برای این کار گذاشتند، دچار بحران شدید روحی و خستگی مفرط کاری شده‌اند که این اتفاق ممکن است بر عملکرد آنها تأثیر منفی بگذارد.

رئیس بیمارستان امین اصفهان، تصریح کرد: با توجه به اعلام آمار بالای مبتلایان به کرونا دلتا در بیمارستان‌ها، متأسفانه موردی که در این روزهای سخت کرونایی در بین شهروندان و در سطح استان اصفهان شاهد هستیم نبود رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی همشهریان است.

مللی، خاطرنشان کرد: اگر شهروندان رعایت پروتکل‌های بهداشتی را جدی نگیرند، همین نبود رعایت‌ها و مشارکت‌های آنها باعث می‌شود که دچار پیک بحران و شرایط ناگوارتری شویم که آمار مرگ و میرها هم افزایش یابد.

وی در خصوص وضعیت بحرانی در استان اصفهان، مبتلایان کرونا دلتا اظهار کرد: در حال حاضر شرایط بسیار خطرناک را سپری می‌کنیم، ضروری است شهروندان نسبت به این مسئله توجه زیادی داشته باشند.

لزوم توجه زیاد مادران باردار به رعایت پروتکل‌های بهداشتی

رئیس بیمارستان امین اصفهان، گفت: اصلی‌ترین مشکل در بیمارستان امین این است که با وجود اضافه کردن تخت‌های بیمارستانی و استفاده از حداکثر ظرفیت بیمارستان، باز هم مراجعه کنندگان بسیاری در انتظار تخت بستری قرار دارند.

مللی، افزود: از سوی دیگر کادر درمانی هم با وجود تلاش‌هایی که برای تامین آسایش آنها انجام شده و با توجه به شرایط بسیار سخت روزهای کرونایی کاملاً مستهلک شدند و آسیب‌های جدی روحی و روانی آنها را تهدید می‌کند.

وی تصریح کرد: متأسفانه مادران بارداری داریم که به شدت درگیر این ویروس شدند و مادران باردار دیگری که در معرض خطر ابتلا به این ویروس قرار دارند، توجه به پروتکل‌ها برای آنها بسیار حساس و ضروری به نظر می‌رسد.

کد خبر 517197

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بیمارستان کرونا دلتا بستری شدگان کرونا ابتلا به کرونا دلتا آمار مبتلایان به بیماری کرونا انتقال کرونا دلتا علائم کرونا دلتا نقاهتگاه بیماران کرونایی انتقال بيماري کرونا رعایت پروتکل های بهداشتی بیمارستان امین کرونا در ایران وضعیت کرونا در اصفهان افزایش کرونا در اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق بیمارستان امین اصفهان پروتکل ها تخت خالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۲۰۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۱۲۰۳ بیمار تالاسمی با درجات مختلف در استان اصفهان

به گزارش خبرآنلاین از اصفهان، کیان دهراب‌پور، اظهار کرد: در سامانه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، یک هزار و ۲۰۳ نفر بیمار تالاسمی با درجات مختلف در استان اصفهان ثبت شده است که تعداد ۸۶۵ نفر از این بیماران به طور مداوم (هر ۱۰ روز تا دو هفته) از انتقال خون استان، فرآورده خونی دریافت می کنند.

وی ادامه داد: میزان استفاده از خون بستگی به درجه تالاسمی افراد دارد اما هر فرد تالاسمی مداوم در اصفهان به طور متوسط در هر بار مراجعه، دو واحد «گلبول قرمز کم لکوسیت» استفاده می‌کند.

مدیرکل انتقال خون استان اصفهان تصریح کرد: میزان استفاده افراد هموفیلی با تالاسمی متفاوت است و افراد هموفیلی بسته به وزن بیمار بین یک تا سه کیسه خون استفاده می‌کنند.

وی تاکید کرد: افراد هموفیلی و تالاسمی هر دو بیماری با جنبه ژنتیک هستند که به فرآورده خونی نیاز دارند اما نوع نیاز آن ها با هم متفاوت است به گونه ای که افراد هموفیلی در فاکتورهای انعقاد خون و افراد تالاسمی در گلبول قرمز مشکل دارند.

دهراب‌پور گفت: تالاسمی ها به طور میانگین هر دو هفته یک بار فرآورده گلبول قرمز استفاده می‌کنند اما افراد هموفیلی زمانی که دچار مشکل می‌شوند نیاز پیدا می‌کنند.

وی اضافه کرد: تالاسمی یکی از شایع‌ترین اختلال‌ها و بیماری‌های خونی است که به طور ژنتیکی از نسلی به نسل دیگر انتقال پیدا می‌کند.

استفاده ۱۰۰ درصدی از کیسه‌های خونگیری فیلتردار و کم لوکوسیت

مدیرکل انتقال خون استان اصفهان بیان داشت: با تمهیدات دیده شده، سازمان انتقال خون ایران بهترین و با کیفیت ترین خدمات را در سریع ترین وقت به این بیماران ارائه می‌نماید که از جمله این خدمات، استفاده ۱۰۰ درصدی از کیسه‌های خونگیری فیلتردار و کم لوکوسیت برای این بیماران است تا کم ترین عوارض در تزریق مداوم فرآورده خونی برای آنها ایجاد شود.

وی یادآور شد: این اداره کل، کاهش آلام بیماران و پشتیبانی از سلامت و درمان بیماران نیازمند به خون را با تامین خون و فرآورده سالم و کافی مسوولیت و ماموریت اصلی خود می‌داند و تلاش دارد تا با افزایش کیفیت و کمیت خون و فراورده‌ها به این مهم دست یابد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903948

دیگر خبرها

  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی به بیماران خدمات ارائه می‌دهند
  • آرمین زارعی در بیمارستان بستری شد
  • ثبت ۱۲۰۳ بیمار تالاسمی با درجات مختلف در استان اصفهان
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی ارائه خدمات می‌دهند
  • ۶ هزار بیمار خاص تحت پوشش کمیته امداد اصفهان هستند
  • سارق کارت بانکی بیماران و کادر بیمارستان دستگیر شد
  • جزئیات جدید و دردناک از دزدیده شدن دختر ۴ ساله کلاله‌ای ؛ قصد فروش یسنا را داشتند
  • جزئیات جدید از دزدیده شدن دختر ۴ ساله کلاله‌ای
  • کارگر ۳۵ ساله قصد فروش یسنا را داشت
  • جزئیات جدید از دزدیده شدن دختر ۴ ساله کلاله‌ای؛ کارگر ۳۵ ساله قصد فروش یسنا را داشت